Bereken uw voordeel

Wie zijn wij?

Brusol is een initiatief van EnergyVision

Brusol is een initiatief van het ISO-gecertificeerd bedrijf EnergyVision, de grootste industriële zonnepaneelbouwer in België.
Niet alleen zijn we internationaal aanwezig in landen zoals Marokko en China. Ook in België, en in onze prachtige hoofdstad Brussel in het bijzonder, leggen we vele duizenden zonnepanelen.

EnergyVision is één van de installateurs van het SolarClick programma. Met SolarClick bundelen Leefmilieu Brussel, Sibelga en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest hun krachten om de installatie van zonnepanelen in het Gewest te versnellen. Tussen 2018 en 2020 bouwen wij liefst 50 PV-installaties op daken van rusthuizen, scholen, sporthallen, enzovoort.

Daarnaast zijn we ook zeer vaak aan de slag op daken van KMO’s. In totaal zijn we met ruim 100 mensen (van wie 50 aan de slag zijn in Brussel). Onze teams hebben uitgebreide expertise. Meer info over ons bedrijf vind je op onze EnergyVision website.

Ruim

600000

geïnstalleerde zonnepanelen

We investeren in uw groene energie

Brusol investeert in uw zonnepanelen.
Heeft u een geschikt dak, dan voorzien we deze graag van 100% gratis zonnepanelen.

Zo hopen we ons steentje bij te dragen aan een groener Brussel en zorgen we samen voor de schone lucht waar onze hoofdstad naar snakt.

Dankzij de formule van groenestroomcertificaten kunnen we ons gratis aanbod voor inwoners van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest aanbieden.

Doet u mee?