Ik schrijf me in

Koninklijke lancering van Brusol als energieleverancier

BRUSSEL, 17/09/2020 – Brusol heeft zich gisteren op spectaculaire wijze gelanceerd als energieleverancier in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Niemand minder dan Koning Filip kwam langs om corona-gewijs onze start te markeren als 100% groene, 100% lokale energieleverancier.

 

Het was in de majestueuze Gare Maritime dat Brusol zich gisteren lanceerde als energieleverancier die – als eerste partij in het land – 100% groene en 100% lokale stroom aanbiedt: de stroomproductie gebeurt op de daken van Brusselse gezinnen, en de stroom gaat ook naar deze en andere gezinnen. De stroom komt niet uit het buitenland, niet uit offshore windparken op zee, maar letterlijk van de daken van bedrijven en gezinnen in het Gewest, via installaties die Brusol zelf gebouwd heeft. De lancering gebeurde door Brussels Burgemeester Philippe Close, in aanwezigheid van ondermeer de CEO’s van Sibelga, Brugel, Brussels Finance & Invest, BNP Paribas Fortis en Triodos.

 

De Koning bezocht ook onze PV-installatie op de Gare Maritime en nam uitgebreid de tijd om kennis te maken met onze Brusol-teams, met de vluchtelingen-installateurs die bij ons aan de slag zijn en stopte…. aan de foodtruck die al een zomer lang door het Gewest toert.

 

Koning Filip komt aan op Tour & Taxis en wordt verwelkomd door onze oprichters en door Philippe Close, Burgemeester van Brussel.

Koning Filip op het dak van het Koninklijk Pakhuis, uitkijkend op de 10.000 zonnepanelen die Brusol bouwde op de Gare Maritime.

Werkvergadering met Koning Filip en ondermeer de CEO’s van Brugel, Sibelga, BNP Paribas Fortis en Triodos.

Zijne Majesteit zegt goeiedag aan de installatieploegen van Brusol: vluchtelingen die zich vestigden in het Brussels Gewest en zijn opgeleid tot monteurs van zonnepanelen.

We zijn vertrokken – Brussels Burgemeester Philippe Close steekt de Brusol-energiemachine in gang!

De Brusol-foodtruck die al een hele zomer door Brussel toert, kreeg vandaag een koninklijke gast.

 

Terug naar nieuws