Ik schrijf me in

Brusol werkt – in alle veiligheid

 • PAGINA BIJGEWERKT OP 28 SEPTEMBER 2021.
Het Coronavirus blijft ons in de ban houden.
Ons land had dit voorjaar ongeziene maatregelen ingevoerd, in de bestrijding tegen het virus.
Ook nu, in de zomer, is het virus nog dichtbij.
Dankzij de strikte voorzorgsmaatregelen die we in ons bedrijf hebben ingevoerd, zijn we nog altijd in staat om u, beste klant, te bedienen.
Op deze pagina krijgt u een overzicht van de wijzigingen en maatregelen zoals die op vandaag gelden (deze pagina is altijd actueel en passen we aan naargelang er nieuwe maatregelen worden uitgevaardigd door de overheid).

1. Voor nieuwe klanten

U wilt gratis zonnepanelen van Brusol? Goed nieuws, ook in deze tijden is dat mogelijk, maar houd a.u.b. rekening met het volgende:

Onze techniekers houden zich aan alle veiligheidsmaatregelen:

  • Dragen van het verplichte mondmasker gedurende het bezoek;
  • Desinfecteren van de handen voor en na elk bezoek;
  • Respecteren van social distancing.

Om u en onze gezondheid te kunnen garanderen en verzekeren, vragen wij op dat moment aan u als klant om een mondmasker te dragen. Het is de enige manier om later, bij contact tracing, te vermijden dat onze mensen of u in een quarantaineperiode moeten gaan.

Wij danken u op voorhand voor uw begrip.

2. Tijdens de bouw

We plaatsen zonnepanelen op uw dak en dit in de meest veilige omstandigheden, met de juiste toelatingen en met toepassing van de begrippen van social distancing.
Zo kunnen we de gezondheid van u en van onze installateurs te garanderen.
U kunt er absoluut op vertrouwen dat we geen enkel risico nemen.
U kunt er tevens absoluut op vertrouwen dat we de installatie zullen komen plaatsen, nu we daarvoor de toestemming hebben van de overheid.

Heel praktisch:

  • Binnen ons bedrijf gelden zeer strikte maatregelen, zo kunnen we blijven doorwerken en kunnen we u garanderen dat uw installatie plaatsvindt in veilige omstandigheden.
  • Onze mensen zullen zonnepanelen installeren op uw dak. Ze dienen hierbij nauwelijks binnen te zijn in uw huis en er is nauwelijks tot geen contact nodig.
  • Onze ploegen worden constant gemonitord op symptomen. Enkel gezonde mensen gaan de baan op. Onze mensen die bij u komen installeren, zijn kerngezond.
  • We houden de principes aan van social distancing, dit zowel onder onze installateurs als in de omgang met onze klanten. Bij de begroeting of het afscheid mogen onze mensen geen handen schudden en ten allen tijde behouden we anderhalve meter afstand (zowel ten opzichte van u, als onze installateurs onderling ten opzichte van elkaar).
  • Als er tijdens de installatie op een bepaald moment de afstand van anderhalve meter niet gegarandeerd kan worden, dan zullen onze installateurs op dat moment het masker dragen (dat ze altijd bij zich hebben). Om u en onze gezondheid te kunnen garanderen en verzekeren, vragen wij op dat moment aan u als klant om een mondmasker te dragen. Het is de enige manier om later, bij contact tracing, te vermijden dat onze mensen of u in een quarantaineperiode moeten gaan.

3. Na de bouw

De keurder komt bij u langs voor een technische controle. Deze zal op elk moment anderhalve meter afstand bewaren en geen handen schudden. Dit bezoek is zeer kort.
Sibelga komt voor de vervanging van uw meter door een bidirectionele meter. Goed nieuws: in afwachting, zal uw installatie wel reeds werken. U zal dus reeds besparen op uw energiefactuur.

Beste klant, er zijn veel onzekerheden dezer dagen, maar u kunt op ons rekenen.
We wensen u het allerbeste en kijken samen met u uit naar een vlotte installatie, en naar een snelle normalisering van het dagelijkse leven!

Als u vragen heeft, bel ons gerust of contacteer ons via het contactformulier. We staan voor u klaar.