Bereken uw voordeel

Brusol werkt – in alle veiligheid

 • PAGINA BIJGEWERKT OP 23 MAART 2020.
Het Coronavirus heeft nu ook België bereikt en houdt veel mensen thuis.
Ons land heeft ongeziene maatregelen ingevoerd, in de bestrijding tegen het virus.
We nemen deze zeer ernstig.
Dankzij de strikte voorzorgsmaatregelen die we in ons bedrijf hebben ingevoerd, zijn we nog altijd in staat om u, beste klant, te bedienen.
Op deze pagina krijgt u een overzicht van de wijzigingen en maatregelen zoals die op vandaag gelden (deze pagina is altijd actueel en passen we aan naargelang er nieuwe maatregelen worden uitgevaardigd door de overheid).

1. Voor nieuwe klanten

U wilt gratis zonnepanelen van Brusol? Goed nieuws, ook in deze tijden is dat mogelijk, maar houd aub rekening met het volgende:

  • Voor klanten die absoluut zeker zijn: we komen bij u langs, meten alles op (technische studie) en geven prioriteit aan uw dossier. Het duurt nauwelijks enkele weken, of de zonnepanelen zullen op uw dak liggen. Tijdens het bezoek is het cruciaal dat de maatregelen van social distancing gerespecteerd worden. Dit houdt ondermeer in dat we u geen handen zullen schudden en dat we op elk moment anderhalve meter afstand zullen bewaren, dit in het belang van zowel u als onze gezondheid. Onze mensen worden elke dag gescreend op symptomen. Enkel kerngezonde mensen komen bij u op bezoek. Omgekeerd vragen we u ook om ons te waarschuwen indien u of iemand in uw omgeving symptomen heeft: in dat geval vragen we om de afspraak uit te stellen naar een later moment.
  • Voor klanten die nog niet zeker zijn: we plannen een telefonisch overleg met u in. Iemand uit ons salesteam zal in detail de mogelijke samenwerking uitleggen en het contract met u overlopen. U kunt alles achteraf nog eens rustig nalezen en ons per post of per e-mail de contracten bezorgen. Eens we deze ontvangen hebben, komen we langs voor een technisch bezoek. Op dat moment gelden de maatregelen zoals hierboven beschreven staan. Dit bezoek kan uiteraard ook op een latere datum, wanneer alle maatregelen zijn opgeheven.

2. Tijdens de bouw

We plaatsen zonnepanelen op uw dak en dit in de meest veilige omstandigheden, met de juiste toelatingen en met toepassing van de begrippen van social distancing.
Zo kunnen we de gezondheid van u en van onze installateurs te garanderen.
U kunt er absoluut op vertrouwen dat we geen enkel risico nemen.
U kunt er tevens absoluut op vertrouwen dat we de installatie zullen komen plaatsen, nu we daarvoor de toestemming hebben van de overheid.

Heel praktisch:

  • Binnen ons bedrijf gelden zeer strikte maatregelen, zo kunnen we blijven doorwerken en kunnen we u garanderen dat uw installatie plaatsvindt in veilige omstandigheden.
  • Onze mensen zullen zonnepanelen installeren op uw dak. Ze dienen hierbij nauwelijks binnen te zijn in uw huis en er is nauwelijks tot geen contact nodig.
  • Onze ploegen worden constant gemonitord op symptomen. Enkel gezonde mensen gaan de baan op. Onze mensen die bij u komen installeren, zijn kerngezond.
  • We houden de principes aan van social distancing, dit zowel onder onze installateurs als in de omgang met onze klanten. Bij de begroeting of het afscheid mogen onze mensen geen handen schudden en ten allen tijde behouden we anderhalve meter afstand (zowel ten opzichte van u, als onze installateurs onderling ten opzichte van elkaar).

3. Na de bouw

De keurder komt bij u langs voor een technische controle. Deze zal op elk moment anderhalve meter afstand bewaren en geen handen schudden. Dit bezoek is zeer kort.
Sibelga komt voor de vervanging van uw meter door een bidirectionele meter: dit zal pas gebeuren wanneer de overheid alle maatregelen heeft opgeheven. Goed nieuws: in afwachting, zal uw installatie wel reeds werken. U zal dus reeds besparen op uw energiefactuur, wat zeer handig is nu de lente reeds aangebroken is!

Beste klant, er zijn veel onzekerheden dezer dagen, maar u kunt op ons rekenen.
We wensen u het allerbeste en kijken samen met u uit naar een vlotte installatie, en naar een snelle normalisering van het dagelijkse leven!

Als u vragen heeft, bel ons gerust of contacteer ons via het contactformulier. We staan voor u klaar.