Ik schrijf me in

Geen paniek, Brusol gaat door in 2020!

BRUSSEL, 04/12/2019 – Brugel heeft nieuwe maatregelen aangekondigd die ingaan op 1 januari 2020. Einde van het compensatiemechanisme, kort daarop ook verlaagde certificaten. Het gevolg? Onze concurrenten Hello Sun en Brussels Energy voorzien een einde aan hun aanbod van gratis zonnepanelen: Hello Sun voorziet een einde van hun campagne op 1 april, Brussels Energy sloot de inschrijvingen zelfs al gisteren, op 3 december 2019.
Wij van Brusol doen dat niet. We houden van Brussel, we houden van de Brusselaars en we vinden gratis groene stroom te belangrijk om er mee op te houden. Daarom nu al ons engagement: ook in 2020 voorzien we gratis zonnepanelen en gratis groene stroom voor Brusselse gezinnen.

 

De redenen waarom we dit kunnen blijven aanbieden, zijn vrij eenvoudig en daar willen we ook transparant in zijn:

 

1/ Als marktleider in het Gewest, met ruim 15 MWp in Brussel en ruim 60 MWp per jaar in onze hele EnergyVision-groep, kunnen we topkwaliteit inkopen aan (lagere) volumeprijzen. Dat komt onze klanten ten goede.

2/ Als enige aanbieder in het Gewest is Brusol zowel de bouwer als de financier van de projecten. Anderen hebben twee maal marge nodig, wij niet.

3/ We houden van Brussel, punt. En dus gaan we door!

 

Waar de anderen stoppen, beginnen wij: allemaal welkom dus in 2020, om verder te blijven werken aan schone lucht in ons Gewest!

 

Terug naar nieuws