Ik schrijf me in

Ontdek ons professioneel aanbod

  • PAGINA BIJGEWERKT OP 18 OKTOBER 2021.

Ons aanbod voor professionele klanten in het Brussels Gewest:

Brusol heeft vandaag circa 4.000 klanten in het Brussels Gewest. Dat zijn vierduizend gezinnen en bedrijven die vandaag beschermd zijn tegen de volatiliteit van de internationale energiecrisis die ook ons land momenteel teistert.

Terwijl gezinnen en bedrijven overal in het land de komende maanden aankijken tegen een verdubbeling van hun energiekosten, zijn onze klanten daar effectief tegen beschermd (zie daartoe ook onze engagementen aan klanten op onze website: https://brusol.be/nl/engagementen/).

Om ook in de toekomst zoveel mogelijk bedrijven en instellingen in Brussel te beschermen tegen de torenhoge energieprijzen, hebben we een tijdelijke actie (geldig tot en met 15 november) waarop ook u kan intekenen en die u een onmiddellijke besparing op uw energiefactuur oplevert.

Ons aanbod om u te beschermen tegen de hoge energiekosten:

100% gratis zonnepanelen met 100% gratis stroom.

Een energiecontract met scherpe tarieven voor 100% groene, 100% Brusselse stroom.

En bijkomend in het eerste jaar 25.000 kWh gratis stroom die in mindering gebracht wordt van uw energiefactuur!

Het gaat als volgt:

1/ We plaatsen 100% gratis zonnepanelen op uw dak. Alle stroom die u kunt gebruiken, is 100% gratis voor u, levenslang. Alle kosten en taksen (of het nu over onderhoud, verzekering of belastingen gaat), zijn 100% voor ons. Er zijn geen kleine lettertjes.

2/ U engageert zich eveneens om in de loop van het komende jaar over te stappen naar Brusol als energieleverancier. Als lokale, groene speler bieden we zeer interessante tarieven (dat zeggen niet wij, maar www.brusim.be, de prijsvergelijker van Brugel). Bovendien, als u intekent voor 15 november 2021 en we minstens 80 zonnepanelen op uw dak kunnen plaatsen in de komende maanden, dan krijgt u 25.000 kWh extra elektriciteit cadeau.

Ja, u leest dit goed: alle stroom die uit de zonnepanelen komt, krijgt u 100% gratis en bijkomend kunt u voor 25.000 kWh gratis elektriciteit halen uit het net.

Dit aanbod is tijdelijk, geldt enkel voor professionele klanten en geldt enkel voor wie intekent op uiterlijk 15 november 2021.

Interesse? Stuur ons een mailtje en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Zonnige groeten,

Koen Decourt
Zaakvoerder Brusol

e: koen@brusol.be
w: www.brusol.be
a: Laarbeeklaan 74, 1090 Brussel